Viser arkivet for juli, 2011

Reiserute.

For ikke så innmari lenge siden bestemte Christina-fina seg for å bli med til Vietnam. Det beroliget min mor, og gjorde meg hoppende glad! I dag har vi hatt planleggingsdag. Vi ble blant annet enige om reiserute fra Bangkok til Hoi An, stedet vi begge skal studere. Ruta vår ser slik ut:

Bangkok (Thailand) – Angkor Wat (Kambodsja) – Phnom Penh (Kambodsja) – Ho Chi Minh City (Vietnam) og deretter Hoi An (med en “mellomlanding” i Da Nang). På veien har vi planer om å se templer, virrende storbyer, flytende landsbyer, krigsmonumenter og pent landskap. Fint blir det nok uansett. Vi reiser selvfølgelig med buss og tog, ikke noe fly-juksing for oss på dette strekket.

Flyreisen min fra Oslo, derimot, går før musene har stått opp på den 17. dagen i august. Jeg får en dag til Berlin-titting, før jeg tar flyet til Bangkok sammen med Christina. Ettersom jeg elsker kart, så har jeg laget et kart som viser flyreisen. Den ser slik ut:

I morgen tar jeg min siste vaksine, og da gjenstår bare Øyafestivalen og sommerleir med Natur og Ungdom før jeg vender snuten møt det fjerne østen.