Viser arkivet for juni, 2011

Vaksiner og planlegging.

Da er ny blogg opprettet, denne gang på Origo. Jeg var ikke helt fornøyd med forrige bloggportal, travelmarket, blant annet på grunn av manglende muligheter til å legge ut bilder i innlegg. Den var heller ikke så oversiktlig som jeg skulle ønske. Jeg har tro på Origo!

Til høsten vender jeg altså igjen nesa mot Asia, nærmere bestemt Vietnam. Der skal jeg studere utviklingsstudier gjennom Høgskolen i Oslo og Kulturstudier. Etter å ha tilbragt vårsemesteret i India med Kulturstudier har jeg ingen tvil om at også dette halvåret skal bli fantastisk. Jeg skal definitivt være flinkere til å oppdatere her enn jeg var i India (da mac-laderen min kortsluttet underveis), så det er bare og glede seg. Fram til reisen vil det kanskje komme noen oppdateringer fra forberedelsene mine.

Vaksiner er en del av forberedelsene til reisemål som er av den mer eksotiske arten. Av den grunn gikk turen i dag til Ringerike vaksinekontor. Der er de veldig flinke, og de tar seg heller ikke mer betalt for vaksinene enn de må. Heldigvis for armene mine har jeg allerede tatt mange av de nødvendige vaksinene. For min del gjensto bare vaksine mot japansk encefalitt, så kun venstrearmen fikk gjennomgå denne gang. Denne vaksinen var til gjengjeld den dyreste vaksinen jeg har tatt til nå. Mange vaksiner må tas i opp til tre doser, så før reisen må jeg ta dose nr to av hepatitt A, og japansk encefalitt.

Her kommer bilder fra Hoi An, byen jeg skal tilbringe mye tid i til høsten:

Bildene er det selvsagt ikke jeg som har tatt, jeg takker google og noen ivrige turistbyråer for fine bilder.